Foglaljon időpontot

Amennyiben szeretne eljönni hozzánk vizsgálatra, foglaljon egy előzetes időpontot! Töltse ki a bal oldalon találhat űrlapot, vagy keressen minket az alábbi elérhetőségeken.

Telefonon:
+36 70 217 9326

E-mailen:
info@allergiameres.hu

Vizsgálatok

A fájdalommentes tűszúrás nélküli elektroakupunktúrás vizsgálat, nagy biztonsággal kimutatja azokat az anyagokat, amelyekre a szervezet túlérzékenységgel reagál. Lehet ez étel, pollen, állati anyag, tisztítószer, tartósítószer, textília, fém, penészgomba, számos kémiai és akár természetes anyag is. A műszer által jelzett reakció immunrendszerünknek egy helytelen válaszát jelzi, akkor is ha azt a vérteszt nem mutatja ki.

Az allergia vizsgálat bárkinek elvégezhető kortól függetlenül, de gyermekek esetében annyi szükséges, hogy legalább 10 percen keresztül nyugodtan tudjon közreműködni. Egy részletes, mindenre kiterjedő teszt 500 anyagot vizsgál és kb. 30 percet vesz igénybe. Mindebből kiderül az, hogy dolgozza fel szervezetünk a glutént, laktózt, tejfehérjét és egyéb gyakori ételintoleranciát okozó élelmiszereket, valamint milyen pollenekkel szemben alakult ki allergia.

A vizsgálatot és tanácsadást diplomás fizioterapeuta, életmód tanácsadó végzi, 15 éves tapasztalattal.

Ételintolerancia

Az ételallergia és intorencia közötti különbség nem mindenki számára nyilvánvaló. Míg ételallergia esetén az élelmiszer kis mértékű fogyasztása is azonnali reakciót vált ki a szervezetben, addig ételintolerancia esetén mindig az elfogyasztott étel mennyiségétől is függ a tünetek megjelenése.

 

Pollen allergia

Amikor a szénanátha tüneteit először tapasztaljuk, ez azt jelenti, hogy immunrendszerünk elkezdte túlreagálni a környezetünkben található anyagokat / polleneket, porokat, állatszőröket, penészgombákat stb…/,vagyis túlzott reakcióval válaszol amúgy ártalmatlan dolgokra is.

 

Toxin és góc teszt

Gyors, fájdalommentes módszerrel kimutatja, ha bármilyen terhelés, / gomba, baktérium, vírus, parazita rendellenes elszaporodása / nehezíti a szervezet normális működését. A vizsgálat során az is kiderül. mely szervek funkcióit nehezítik ezek a terhelések.

 

Candida gomba tesztelés

Maga a candida gomba jelenléte a bélben nem rendellenes. Amíg egyensúlyban van a jótékony bélbaktériumokkal, addig nincs is vele probléma, mert nem tud elszaporodni. A probléma mindig akkor kezdődik, ha a hasznos bélbaktériumok valamilyen külső körülmény

 

Image

Foglaljon időpontot az Ön által választott vizsgálatra