Foglaljon időpontot

Amennyiben szeretne eljönni hozzánk vizsgálatra, foglaljon egy előzetes időpontot! Töltse ki a bal oldalon találhat űrlapot, vagy keressen minket az alábbi elérhetőségeken.

Telefonon:
+36 70 217 9326

E-mailen:
info@allergiameres.hu

Candida gomba szűrés

Maga a candida gomba jelenléte a bélben nem rendellenes. Amíg egyensúlyban van a jótékony bélbaktériumokkal, addig nincs is vele probléma, mert nem tud elszaporodni.

A probléma mindig akkor kezdődik, ha a hasznos bélbaktériumok valamilyen külső körülmény, /pl, antibiotikum, szteroid és egyéb gyógyszer szedés, bélfertőzés, tartós stresszes állapot, savasodás / hatására lecsökkennek és engedik, hogy a gomba a táplálkozás segítségével túlszaporodjon. Ezt segítik a továbbiakban a cukrok, szénhidrátok, élesztős, erjedős élelmiszerek, melyek táplálkozásunk részét képezik. Ez a változás sokáig tünetmentes lehet, de előbb vagy utóbb valahogy jelzi a szervezet a problémát. Emésztési zavarok, bőrtünetek, gyulladások, hugyúti fertőzések, közérzeti, hangulati változások , allergiák megjelenése a leggyakoribb, de fejfájás, nőgyógyászati és prosztata gyulladás sem ritka.

A tesz abban az esetben jelez pozitívat, ha a candida elszaporodás már megtörtént. Megoldásként mindenképpen javasolt ebben az esetben a bélflóra megfelelő egyensúlyának helyreállítása.

Image

Foglaljon időpontot a vizsgálatra