Foglaljon időpontot

Amennyiben szeretne eljönni hozzánk vizsgálatra, foglaljon egy előzetes időpontot! Töltse ki a bal oldalon találhat űrlapot, vagy keressen minket az alábbi elérhetőségeken.

Telefonon:
+36 70 217 9326

E-mailen:
info@allergiameres.hu

Pollenallergia tesztelés

Amikor a szénanátha tüneteit először tapasztaljuk, ez azt jelenti, hogy immunrendszerünk elkezdte túlreagálni a környezetünkben található anyagokat / polleneket, porokat, állatszőröket, penészgombákat stb…/,vagyis túlzott reakcióval válaszol amúgy ártalmatlan dolgokra is.

Életünk bármely szakaszában kialakulhat, és az, hogy mikor, az az immunrendszer aktuális állapotától függ. Mindenképpen jó ha tudjuk, hogy melyek ezek az anyagok, mert egy részüket esetleg ki tudjuk iktatni a környezetünkből. Ettől már lényegesen csökkenhetnek a panaszaink.

Természetesen lehetnek olyan környezeti tényezők amiknek elkerülése lehetetlen / pl. levegőben található száraz porok, pollenek, füst, korom, szénmonoxid stb…/, de ha szervezetünk túlterheltségét csökkenteni tudjuk és támogatjuk az immunrendszer működését, akkor a tünetek akár el is múlhatnak.

Azt is jó tudni, hogy lehetnek ételek, melyeknek fogyasztása felerősíti a légúti tüneteket, un. keresztallergiát okozva / pl. gyümölcsök /, vagy egyszerűen fokozzák a nyáktermelődést ( pl. tejtermékek, lisztek ). A teszt fájdalommentesen, 200 féle légúti allergénre tesztel. Porokra, pollenekre, állatszőrökre, fémekre, penészgombákra, klórra, mosószerekre.

Image

Foglaljon időpontot a vizsgálatra