Foglaljon időpontot

Amennyiben szeretne eljönni hozzánk vizsgálatra, foglaljon egy előzetes időpontot! Töltse ki a bal oldalon találhat űrlapot, vagy keressen minket az alábbi elérhetőségeken.

Telefonon:
+36 70 217 9326

E-mailen:
info@allergiameres.hu

Bőrtünetek

A bőrünk szervezetünk fontos jelzőrendszerének egyike. Ami a bőrünkön külsőleg látható, az minden esetben a belső állapotot is tükrözi.

Amikor megjelenik egy kiütés, viszketés ,ekcéma, akne, pikkelysömör, az minden esetben valami belső egyensúly felborulást, anyagcsere problémát, allergiát feltételez. Amit a szervezetünk nem tökéletesen tud feldolgozni, felbontani, az salakanyagként rakódhat és halmozódhat folyamatosan.
Amikor elér egy terhelési határt, fokozatosan, vagy akár hirtelen jelezni kezd a bőr.

A tünetek úgy is jelentkezhetnek, hogy valami készítmény / kémiai vagy természetes anyag / bőrrel való érintkezése okoz irritációt.Természetesen ez is belső problémára utal. Mindenképpen fontos ilyen esetben mind az élelmiszerek, mind a kémiai anyagok / mosószerek, klór, fémek, esetleg használt kozmetikumok/ pontos kitesztelése. Vizsgálható mindenféle kozmetikum kis minta alapján. Előfordulhat, hogy természetes anyagra, tartósítószerre, vagy adalékanyagra alakult ki az érzékenység.